Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Geef je binnenkort een feest of evenement? Dan kan Partytentverhuur Twente je hierbij helpen! Om een feest of evenement compleet te maken zijn verschillende attributen benodigd. Denk hierbij aan een partytent, feestverlichting, meubilair en eten –en drinken. Wij kunnen je van top tot teen helpen met ons grote aanbod!

Opblaasbare cafés

Met een opblaasbaar café sla je nooit de plank mis! Binnen korte tijd heb je de feestlocatie opgezet en verras je de gasten met een echt café gevoel. Voor grote feesten is het opblaasbare café XL ideaal met zijn afmeting van 10 bij 5 meter. De maten van het ‘normale’ opblaasbare café zijn 5 bij 8 meter. De opblaasbare cafés bevatten genoeg plek voor eventuele statafels, stoelen of een kleine bar voor bier en andere dranken.

Drive in show

Om een feest of evenement te laten slagen is muziek een vereiste. Bij ons huur je een drive in show voor 4 uur aan muziek. Naast de dj, huur je ook de geluidsinstallatie voor een alom professionele show en schermen voor reclame/sponsoring.

Springkussens

Voor het entertainment zou gedacht kunnen worden aan verschillende spelletjes, maar ook aan springkussens. Deze zijn ideaal voor het vermaak van kinderen en eventueel ook volwassenen. De kinderen springen er vervolgens urenlang op los met hun vriendjes en vriendinnetjes. De springkussens die te huur zijn bij ons zijn van zeer groot formaat en beschikbaar in verschillende leuke thema’s.

Partytenten

Een feest kan in eigen huis, op een feestlocatie of buiten worden gegeven. Met een partytent zit je altijd goed omdat je binnen no time een feestlocatie creëert. Dit kan in eigen tuin maar ook op een open grasveld (in overleg met gemeente) en dergelijke. Een partytent kan natuurlijk gehuurd worden om de feestlocatie aan te duiden en om rekening te houden met eventuele slechte weersvoorspellingen. Een partytent is snel gedecoreerd en aangekleed met diverse meubels. Naast reguliere partytenten hebben wij ook easy up tenten in ons assortiment. Deze tenten staan binnen enkele minuten, zodat jij de tijd hebt om andere zaken voor het feest of evenement te regelen. Een partytent kan gehuurd worden voor een verjaardagsfeestje, trouwerij, jubileum en nog veel meer gelegenheden.

Meubilair en extra’s

Een feestlocatie of partytent moet aangekleed worden om de gasten in bepaalde behoeften te kunnen voldoen. Zo is het fijn als de gasten een plek hebben om te zitten en zich even terug te trekken. Er kunnen bij ons partytafels worden gehuurd waaraan de gasten plaats kunnen nemen, deze zijn licht in gewicht en snel opgezet. Deze tafels lenen zich uitstekend voor een buffet of barbecue. Tijdens een feestje dat tot diep in de nacht doorgaat zijn statafels ideaal. Deze nemen weinig plek in, lenen zich uitstekend om hapjes en drankjes op te zetten en de gasten het gesprek met elkaar aan te laten gaan.

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van een partytent of andere partymaterialen bij Partytentverhuur Twente dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

Contactgegevens

T. 06 14371862
E. info@partytentverhuur-twente.nl
Oldenzaalsestraat 29
7551 AN, Hengelo