Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partyverhuur in Twente, dit kunnen wij je bieden!

Geef je binnenkort een feest of evenement? Dan kan Partytentverhuur Twente je hierbij helpen! Om een feest of evenement compleet te maken zijn verschillende attributen benodigd. Denk hierbij aan een partytent, feestverlichting, meubilair en eten –en drinken. Wij kunnen je van top tot teen helpen met ons grote aanbod!

Partytenten

Een feest kan in eigen huis, op een feestlocatie of buiten worden gegeven. Met een partytent zit je altijd goed omdat je binnen no time een feestlocatie creëert. Dit kan in eigen tuin maar ook op een open grasveld (in overleg met gemeente) en dergelijke. Een partytent kan natuurlijk gehuurd worden om de feestlocatie aan te duiden en om rekening te houden met eventuele slechte weersvoorspellingen. Een partytent is snel gedecoreerd en aangekleed met diverse meubels. Naast reguliere partytenten hebben wij ook easy up tenten in ons assortiment. Deze tenten staan binnen enkele minuten, zodat jij de tijd hebt om andere zaken voor het feest of evenement te regelen. Een partytent kan gehuurd worden voor een verjaardagsfeestje, trouwerij, jubileum en nog veel meer gelegenheden.

Meubilair en extra’s

Een feestlocatie of partytent moet aangekleed worden om de gasten in bepaalde behoeften te kunnen voldoen. Zo is het fijn als de gasten een plek hebben om te zitten en zich even terug te trekken. Er kunnen bij ons partytafels worden gehuurd waaraan de gasten plaats kunnen nemen, deze zijn licht in gewicht en snel opgezet. Deze tafels lenen zich uitstekend voor een buffet of barbecue. Tijdens een feestje dat tot diep in de nacht doorgaat zijn statafels ideaal. Deze nemen weinig plek in, lenen zich uitstekend om hapjes en drankjes op te zetten en de gasten het gesprek met elkaar aan te laten gaan.

Licht & Geluid

Om extra sfeer aan je feest te geven kan je gebruik maken van slingers en ballonnen, maar verlichting is ook niet geheel onbelangrijk. Je kan zelf lampen neerzetten of ophangen, maar je kan er ook voor kiezen om sfeerverlichting te gebruiken. Sfeerverlichting is er verschillende soorten maten en kleuren en kan je om die reden afstemmen op je feestje. Naast verlichting zorgt muziek ook voor extra sfeer op je feestje. Je kan een radio aanzetten, een box aanzetten of je kan het grootser aanpakken met een geluidsinstallatie. Met een microfoon erbij kan je er ook nog een leuke karaoke avond van maken met zijn alle.

BBQ’s

Of je nu een verjaardag viert, een diner met je familie hebt of met de buurt gaat eten. In de zomer is er niets leuker dan met elkaar te barbecuen. Koop allemaal lekker vlees en groente en sluit de avond af met warme marshmallows. Nodig je veel mensen uit en heb je niet genoeg aan je eigen barbecue? Dan kan je een van de barbecues huren bij Partytentverhuur Twente.

Pizzaoven

Bak en kook jij graag je eten in de avonden of op de momenten dat je vrije tijd hebt? Dan hebben wij van Partytentverhuur Twente leuk nieuws! Je kan nu een pizzaoven bij ons huren en zelf of met vrienden je/jullie eigen pizza’s maken. Er zijn twee verschillende soorten pizza ovens te huur. Je kan kiezen voor een gas oven of voor de traditionele hout oven. Als de bodem gestretcht is kan je naar eigen keus deze beleggen met verschillende toppings. Vervolgens bak je deze in een van de ovens gaar en lekker smikkelen maar!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van een partytent of andere partymaterialen bij Partytentverhuur Twente dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

Contactgegevens

T. 06 14371862
E. info@partytentverhuur-twente.nl
Oldenzaalsestraat 29
7551 AN, Hengelo