Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent schoonmaken met behulp van 3 tips

Nadat je een partytent hebt gebruikt, is het wel zo netjes om hem schoon te maken voordat je hem terugbrengt aan de verhuurder. Hoe kan je best een partytent schoonmaken? Wij hebben hiervoor speciaal een blog geschreven hoe je dit op een handige manier aanpakt. Lees hieronder de 3 tips voor het schoonmaken van een partytent zodat je hem netjes kan inleveren aan de verhuurder waarvan je hem hebt gehuurd.

1. Nadat de partytent is opgezet

Voordat het feest begint is het wel zo handig dat de partytent van te voren ook al schoon is. Daarom is het belangrijk dat je de partytent schoonmaakt nadat je hem hebt opgezet. Kijk naar eventuele vieze vlekken en ga er met een nat doekje overheen. Vervolgens ga je erover heen met een droog doekje. Daarnaast is het ook belangrijk om na te denken over waar je de statafels plaatst in de partytent, zet ze in ieder geval niet te dicht bij de wanden. Dan is de kans namelijk kleiner dat als er iets omvalt van de statafel dat het gelijk op de wanden van de partytent terecht komt. Heb je de partytent ingericht? Kijk dan even of alles goed staat.

2. Op het feest zelf

Wanneer het feest begint is het ook handig om tijdens het feest eventuele bekertjes en lege schaaltjes op te ruimen. Dit scheelt je voor wanneer het feest is afgelopen. Zo kan je om de 2 uur ondertussen op de statafels kijken of er lege bekertjes of lege schaaltjes staan. De bekertjes kan je in ieder geval opruimen. Lege bakjes kan je eventueel aanvullen met hapjes, zo heb je ook niet teveel afwas om de volgende dag te moeten doen. Lege flesjes kan je in de kratten zetten om ze de volgende dag bij de supermarkt in te leveren.


3. Nadat het feest is afgelopen

Het feest was natuurlijk een groot feest! Als je de eerste twee tips hebt gevolgd, kan je aan de slag met de derde tip als het feest is afgelopen. Je hebt als het goed is de meeste rommel al opgeruimd, dan hoef je alleen maar de laatste lege flesjes, bekertjes en schaaltjes op te ruimen. De statafels uit de partytent te zetten en dan kan je de partytent schoonmaken met een nat doekje. Als laatst maak je hem droog met een ander doekje. Nu je heel de partytent hebt schoonmaken kan je hem netjes inleveren bij de verhuurder.

Ben je van plan om een feest te organiseren en ben je op zoek naar artikelen? Neem de tijd en bezoek onze website van Partytentverhuur Twente, genoeg keuze!

Contactgegevens

T. 06 14371862
E. info@partytentverhuur-twente.nl
Oldenzaalsestraat 29
7551 AN, Hengelo