Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Niet veel ruimte voor een partytent? Geen probleem, bij partytentenverhuur Twente hebben ze verschillende mogelijkheden

Wil je wanneer het kan een feestje geven? En met al je vrienden en familie vieren dat jullie weer bij elkaar kunnen zijn. Of misschien ben je in de afgelopen periode jarig geweest en geef je nog een verlaat feestje. Het enige obstakel wat je nu nog hebt is de ruimte. Hoe kan je al deze mensen kwijt want je hebt ook geen grote tuin. Wij van partytentverhuur Twente hebben verschillende opties die je kunt helpen met dat probleem.

 

Partytent huren

Om je tuin wat feestelijker te maken of omdat ze niet zulk lekker weer op geven, kan je een partytent huren. Hierdoor kunnen je gasten overdekt genieten van jouw feestje en heb je meer ruimte over in je woonkamer. Alleen heb je niet zo’n grote tuin en weet je niet welke partytent geschikt is om daar neer te zetten. Wij hebben al een partytent van 3×3 meter die je kunt huren, in deze tent kan je ongeveer 15 mensen kwijt en kan je ook 2 statafels in plaatsen als je dat zou willen. Wil je toch een slag groter hebben, dan kan je ook gaan voor de partytent van 3 x 4 meter. In deze tent kan je ongeveer 20 man kwijt en is net zoals de andere tent makkelijk en snel op te zetten. De zijwanden kan je oprollen bij mooi weer of naar beneden doen wanneer het wat kouder wordt.

 

Easy op tent huren

Vind je een partytent opzetten toch iets te veel gedoe? Dan hebben wij ook vouwtenten voor je die nog makkelijker op te zetten zijn. Deze easy up tenten worden geleverd met twee zijwanden en kopwanden. Deze tent is beschikbaar in 3×3 meter en in 3 x 4,5 meter waar je evenveel mensen in kwijt kunt als in de andere partytenten. Je kunt de tent makkelijk inklappen en is daarom makkelijk te vervoeren naar de gewenste locatie voor het feest.

 

Heb je nog vragen naar aanleiding van dit artikel? Of ben je benieuwd geworden naar ons gehele assortiment? Neem dan een kijkje op onze website of neem gerust contact met ons op en dan helpen wij je graag verder!

 

 

 

 

Contactgegevens

T. 06 38668885
E. info@partytentverhuur-twente.nl
Oldenzaalsestraat 29
7551 AN, Hengelo