Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Een heerlijke catering in Almelo voor feesten en partijen!

Ben je van plan een feest of evenement te organiseren voor je vrienden, familie, buurtgenoten of andere feestgangers? Dan moet je met een aantal zaken rekening houden! Denk aan stoelen of banken om zit gelegenheid te creëren, muziek voor een fijne sfeer en lekkere hapjes en drankjes. Wat de mogelijkheden voor catering in Almelo zijn? Dat lees je in onderstaand artikel!

Verjaardag

Bij elk type feest is er een andere catering gewenst, zo kan een verjaardag heel erg verschillen van een bruiloft. Een verjaardag kan groots of klein worden gevierd en met de meest dierbare mensen of grote vriendenclubs. Om te zorgen dat je verjaardag geslaagd is en jij lekker kunt genieten van de sfeer, de gasten en je eigen verjaardag, is het fijn om wat uit handen te geven. Zo kan er gekozen worden voor taart, bitterballen bij een verjaardag in de avond of een worst/kaasplank. Bij Partytentverhuur Almelo kan je eenvoudig een hapjesschaal bestellen met de lekkerste hapjes, zo kan jij genieten van je feest en hoef je er niet meer naar om te kijken. Tenzij iemand langskomt met de schaal natuurlijk!

Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest organiseren kan erg leuk zijn. Het kan buiten het bedrijf zelf plaatsvinden of in de tuin/kantine van het bedrijf voor een gezellig onder onsje. Denk hierbij aan een lekker buffet zodat alle medewerkers ruim de keuze hebben om te eten. Zorg voor leuke muziek op de achtergrond om een goede sfeer te creëren. Kijk ook of je per afdeling een leuke activiteit kan bedenken om er een geslaagde middag of avond van te maken.

Buurtfeest

Een feest van een wat groter kaliber is een buurtfeest. Hier kan de opkomst verassend groot zijn, organiseer dit dan ook met lekker weer om zoveel mogelijk buurtbewoners bij elkaar te krijgen. Door middel van een barbecue (of barbecues) kunnen de buurtbewoners elkaar leren kennen, genieten van lekker eten en nader tot elkaar komen. Ook koelkasten zijn niet overbodig om heerlijke wijn en andere dranken te serveren. Denk hierbij ook aan een biertap, waarmee je snel en gemakkelijk bier kan tappen voor de hele buurt!

Housewarming

Een meestal kleinschaliger feestje is de housewarming, hierbij zijn de familieleden en beste vrienden welkom. Een housewarming vind vaak plaats tegen de avond, hierbij is het lekker om lichte hapjes te hebben die goed bij een glas wijn of bier passen. Kies dan voor tapas! Er is altijd genoeg om voor ieder wat wils te kunnen bieden en men vind het vaak lekker om een hartig hapje te eten dat niet al te groot is.

Naast de genoemde feesten zijn er nog veel meer feestgelegenheden waar een lekkere catering niet zal misstaan. Kijk altijd goed naar het soort feest, de genodigden en tijd van aanvang om de juiste keuze te maken!

Contactgegevens

T. 06 38668885
E. info@partytentverhuur-twente.nl
Oldenzaalsestraat 29
7551 AN, Hengelo