Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Verhuur feestmateriaal in Twente regel je bij Partytentverhuur Twente!

Staat er binnenkort een feestje op het programma? Dan is het de kunst om de locatie zo feestelijk mogelijk aan te kleden. Het maakt niet uit of het een verjaardag is, een examenfeestje of een bruiloft. Ieder feestje vereist de perfecte versiering en de juiste feestmaterialen. Gelukkig heeft Partytentverhuur Twente daarvoor alles in huis! In dit artikel vertellen wij je welke feestartikelen er absoluut niet mogen ontbreken op jouw feestje.

Welkom in de feesttent

Op geen enkel feestje mag er een feesttent ontbreken. Bij ons kun je terecht voor het huren van een partytent, leuke meubels en heaters en nog veel meer

Verwacht je veel mensen? Dan is het huren van onze grootste partytent van 6x12meter een aanrader. In deze tent passen circa 100 mensen en 12 statafels. Verwacht je een nog groter gezelschap? Dan is het huren van de Alu Hal tent een betere optie. Deze hal is prima geschikt voor de grotere feesten en partijen. Organiseer jij een bruiloftfeest? Geen probleem, is deze hal beschik jij sowieso over genoeg ruimte voor alle gasten, tafels en stoelen en een dansruimte.

Jij wil jouw feest een chique uitstraling geven? Dan raden wij je aan om te kiezen voor de pagodetent.

Een geluidsinstallatie huren voor de beste beats

Wat is een feest zonder muziek? Precies, geen goed feestje. Daarom kun je bij ons een krachtige geluidsinstallatie huren voor de beste feestmuziek. De geluidsinstallatie wordt geleverd met één speaker met ingebouwde versterker en een passieve speaker. De passieve speaker is door een speakon kabel (inclusief) eenvoudig aan te sluiten op de versterker. Zo ben jij er van verzekerd dat jouw gasten niet stil kunnen blijven zitten!

Sfeer creëren met de juiste feestverlichting

Nu jij de beste muziek door de speakers kunt laten knallen in de partytent, is het tijd voor de verlichting. Kies jij voor witte led verlichting of voor de gekleurde feestverlichting? Feestverlichting huren was nog nooit zo makkelijk!

Steek de barbecue maar aan

De gasten zijn lekker aan het dansen, de feestverlichting staat aan en de gasten krijgen steeds meer trek. Dan is het nu tijd voor de barbecue! Steek de aanmaakblokjes aan of zet de gasbarbecue aan en de pret kan beginnen. Een barbecue huren was nog nooit zo simpel.

Feestmateriaal huren voor het perfecte feestje

Nu jij alle ingrediënten hebt voor een knallend feestje hoef jij je geen zorgen meer te maken. Ben je toch bang dat je iets vergeet? Dan is het ook mogelijk om partypakketten te huren.

Heb je nog vragen over onze feestartikelen? Neem dan gerust contact met ons op via info@partytentverhuur-twente.nl of via 06-39681066. Wij helpen je graag verder.

Contactgegevens

T. 06 38668885
E. info@partytentverhuur-twente.nl
Oldenzaalsestraat 29
7551 AN, Hengelo