Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Ben je van plan een feestje in de winter te organiseren, dan moet je met een aantal zaken rekening houden. De winter staat bekend om zijn koude donkere dagen en hier moet natuurlijk rekening mee gehouden worden. De wintertijd is echter een gezellige tijd en men moet lekker samen blijven om de koude dagen door te komen, toch best een geschikt seizoen voor een feestje! Hoe je een feestje geeft in de winter leggen wij uit in onderstaand artikel.

Overkapping en warmte

Niet iedereen heeft een overkapping boven het terras in de tuin of kan gemakkelijk een overkapping creëren. Dit is echter wel belangrijk om de gasten een droge plek te kunnen bieden waarin zij tevens ook wind vrij staan. Een goede optie hierbij is om een partytent te huren, deze kunnen vaak gemakkelijk en snel in een tuin (of op een andere locatie) geplaatst worden. Om te zorgen dat de vloer van het feest egaal, bijvoorbeeld bij een feest op een grasveld, is het verstandig om een tentvloer te plaatsen. Om de warmte in de tent op een aangename temperatuur te krijgen en behouden is het plaatsen van een of meerdere heaters onmisbaar.

Meubilair

Bij een feestje hoort natuurlijk ook passend meubilair om het de gasten zo comfortabel mogelijk te maken en de juiste sfeer te creëren. Tijdens een feest dat lang duurt of waar oudere mensen bij aanwezig zijn, is het fijn om zitplaatsen aan te kunnen bieden. Daarnaast zijn statafels een fijne manier om eten en drinken op te presenteren en de gasten het gesprek met elkaar aan te laten gaan. Denk ook aan bierkoelkasten, tafels voor tijdens een buffet bijvoorbeeld of biertafels.

Sfeervolle decoratie en muziek

Bij een goed feestje hoort de juiste muziek, in de winter kan je er met de feestdagen bijvoorbeeld op inspelen. Qua decoratie kan gedacht worden aan slingers, winterse attributen met een warm karakter en vele ballonnen en leuke accessoires.

Uitnodiging

De uitnodiging van het winterse feest moet een warm karakter hebben en men moet zich welkom voelen. Zorg dat de uitnodiging een leuke layout heeft en er eventueel alvast enkele sfeerbeelden op staan. De locatie, het tijdstip, paarkeergelegenheid en datum moeten goed naar voren komen. Ook eventuele bijkomstigheden of voorwaarden moeten duidelijk zijn voor de genodigden

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van een partytent of andere partymaterialen bij Partytentverhuur Twente dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

Contactgegevens

T. 06 14371862
E. info@partytentverhuur-twente.nl
Oldenzaalsestraat 29
7551 AN, Hengelo